Olimpijski popusti tokom trajanja EJOF-a

0

Tokom trajanja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala /EJOF 2019/ za sve posjetioce Jahorine pripremljeni su nesvakidašnji olimpijski popusti kako bi posjetioci, kao i takmičari mogli da osjete olimpijski duh koji će biti prisutan za vrijeme održavanja ovog velikog takmičenja.

Olimpijski popust moći će da se iskoristi od 6. do 14. februara na sve karte koje budu kupljene i iskorištene u tom terminu. Popusti ne važe na karte za panoramsku vožnju, vrtić i noćno skijanje, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Olimpijski centar “Jahorina” biće jedan od domaćina EJOF-a, najvećeg sportsko-kulturnog događaja, koji će od 9. do 16. februara biti održan u Istočnom Sarajevu i Sarajevu.

“Kako bi što uspješnije realizovali takmičenja u okviru EJOF-a 2019, od 6. do 14. februara pripremićemo i zatvoriti za javnost staze 6, 6a i 6b, ta vas ovom prilikom obavještavamo i molimo za razumijevanje i domaćinski stav prema takmičarima, ali i ostalim posjetiocima, ljubiteljima Jahorine”, apeluju iz Olimpijskog centra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments