Okićena novogodišnja jelka

0

ZVORNIK – Gradska uprava Zvornik je, u okviru manifestacije „Zimska tržnica“, organizovala zajedničko kićenje prve gradske novogodišnje jelke i druženje sa Djeda Mrazom koji je dijelio poklone predškolcima i osnovcima.
Predstavnik Organizacionog odbora „Zimske tržnice“ LJiljana Toholj rekla je da su u kićenju učestvovala djeca iz vrtića, nižih razreda osnovne škole, Centra za podršku djeci sa smetnjama u razvoju i Dječijeg hora „Izvornik“.

„Okićena jelka će upotpuniti prazničnu atmosferu i na platou Kasina ostaće i narednih dana“, rekla je Toholjeva.

Do kraja manifestacije „Zvornička tržnica“ biće priređeno još nekoliko događaja, od kojih će 30. decembra, bijeljinsko Pozorištance „Maslačak“ izvesti predstavu za djecu, dok će u četvrtak, 5. januara, Kulturno-umjetničko društvo „Sveti Sava“ održati godišnji koncert, kada će biti organizovano i kićenje badnjaka.

Za posjetioce ovih i drugih događaja u okviru „Zimske tržnice“, obezbjeđeno je besplatno posluženja čajem, pecivima i slatkišima.

Manifestacija pod nazivom „Zimska tržnica“, koja, osim izložbeno-prodajnog dijela, ima bogat kulturni i umjetnički program, otvorena je 15. decembra i trajaće do 15. januara.

Sve zabavne aktivnosti ove manifestacije odvijaju se na podijumu Kasina, a izložbeno-prodajni dio na gradskom šetalištu.

Grad Zvornik i Turistička organizacija po prvi put ove godine organizovali su manifestaciju „Zimska tržnica“, koja će imati tradicionalni karakter.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare