OK Student: Neizvjestan početak sezone

0

Odbojkaši „Studenta“ u neizvjesnosti čekaju informacije o početku priprema za narednu sezonu. Paljanski premijerligaš se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji i još uvjek nije poznato da li će pobjednik kupa Republike Srpske dvije godine za redom imati sredstava za takmičenje u novoj sezonu.

Sponzori koji su do danas pomagali rad ovog sportskog kolektiva, Studentski centar i Bobar osiguranje su odustali od sponzorstva zbog recesije, dok je opština Pale smanjila budžet za sport, pa je i „Studentima“ pripao manji dio kolača.

Igrači i uprava su ostali u dobrim odnosima i spremni su za nastavak takmičenja bez da primaju hranarine, odnosno plate. Problem ostaje nedostatak opreme i prevoza na treninge i utakmice.

Kako Palelive nezvanično saznaje ako „Studenti“ nastave takmičenje i započnu pripreme, klubu će se pridružiti Dušan Perišić iz Gacka i primač Bojan Marković iz Bavaništa (Srbija). Očekuje se i povratak libera Nenada Pelemiša.

OK „Student“ poziva sve ljude koji vole odbojku i sport uopšte, a koji na bilo koji način mogu pomoći klubu, da im izađu u susret.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare