Ogrev za zaposlene po povoljnim uslovima

0

ZVORNIK – Sindikalna organizacija metalske industrije i rudarstva u kompaniji „Alumina“ u Zvorniku organizovala je i ove godine nabavku uglja za zaposlene u ovoj fabrici po povoljnim uslovima.
Potpredsjednik sindikalne organizacije Živka Pavlović kaže da je radnicima omogućeno da po povoljnim uslovima nabave ovu vrstu ogreva, te da je oko 665 tona „oraha“, „kocke“ i „drvenog uglja“ naručilo 156 radnika fabrike, kojima je omogućeno da preuzete količine plate u pet rata.

„Podjela uglja odvija se po planu. Očekujemo da će do kraja ovog mjeseca biti isporučene sve naručene količine“, dodala je Pavlovićeva.

Visokokalorični ugalj stiže iz Rudnika mrkog uglja „Banovići“ iz Banovića, a drveni ugalj iz Rudnika „Stanari“ kod Doboja, saopšteno je iz „Alumine“.

Nakon podjele uglja, u Sindikalnoj organizaciji metalske industrije i rudarstva, kako navode, počeće pripreme za nabavku zimnice za zaposlene u kompaniji „Alumina“, što je, takođe, tradicionalna aktivnost u najvećem zvorničkom kolektivu.

„Krajem septembra i početkom oktobra planiramo podjelu zimnice našim radnicima, koju će, takođe, moći da nabave po povoljnim uslovima u više mjesečnih rata“, navodi Pavlovićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare