Ognjen Koroman: Planiram ozbiljnije pomoći Palama

0

Opušten, vedar i skroman, su prve tri riječi, koje Vam padnu na pamet, kada želite opisati ovog čovjeka.

Jedan od najpopularnijih sportista sa ovih prostora, naš sugrađanin i sportski ambasador, danas fudbaler ruske ekipe Krila Sovjetov posjetio je danas opštinu Pale i sportsku dvoranu u Palama.

Koroman se trenutno odmara u Palama i prikuplja energiju za pripreme i početak šampionata u Rusiji. Slobodno vrijeme je iskoristio da posjeti opštinu Pale i sa čelnim ljudima opštine, razgovara o Palama i projektima u budućnosti. Njegovo poznanstvo i veze koje je Ognjen uspostavio u svojoj dugoj i uspješnoj karijeri, svakako mogu pomoći Palama i Paljanima, a naročito sportistima iz ovih krajeva.

„Imam jako puno obaveza i uglavnom sam daleko od mog rodnog mjesta, ali svaki put kada nađem malo vremena pratim dešavanja preko rodbine, prijatelja i putem portala. Nakon završetka karijere, planiram se ozbiljnije posvetiti i ozbiljnije pomoći Palama“, opušteno, kao i uvjek priča Koroman.

Navijači reprezentacije Srbije ne zaboravljaju izuzetan doprinos Ognjena Koromana, koji je dao prilikom organizovanja navijačkih grupa sa ovih prostora i odlaska na utakmice reprezentacije. ŠF „Piksi“, čiji je Ognjen mentor, svakako je neizmjerno zahvalna na pomoći koju je pružio, prilikom sklapanja saradnje sa Crvenom Zvezdom i organizacijom proba za mlade talente u Beogradu, ali i mnogih drugih…

„Izlazim u susret, kada mi god to vrijeme dozvoljava. Pomogao sam nekim mladim talentima da dođu i oprobaju se u velikim srpskim klubovima, planiram pomoći i u budućnosti. Žao mi je zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi Fudbalski klub Romanija i nadam se da će se pronaći rješenje za podizanje kluba i vraćanje u bolju poziciju.“

Koroman je demantovao navode da bi mogao preći u Borac iz Banjaluke. „Mislim da to nije realno u ovom trenutku. Potpisao sam ugovor na dvije godine za rusku ekipu, a niko iz Borca me nije kontaktirao“, izjavio je Koroman.

Nakon razgovora, rukovodstvo opštine Pale i Koroman su obišli izgradnju sportske dvorane u Palama.


Nenad Vuković je Ognjenu predstavio prostor u sportskoj dvorani koji će biti otvoren za investitore i dodatne sadržaje

„Ovakva dvorana je potrebna Palama“, izjavio je Koroman, nakon što ga je predsjednik Skupštine opštine Pale, Miroslav Brčkalo, informisao o broju sportskih klubova koji egzistiraju u Palama.

„Mi smo ponosni na Ogijevu sportsku karijeru. On je pravi ambasador Pala i mi smo mu na tome neizmjerno zahvalni“, izjavio je načelnik opštine Pale, Slobodan Savić, uručujući poklon, monografiju „Pale od najstarijih vremena do danas“.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/koroman_pale/] width=[110] height=[100] title=[Ognjen Koroman] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb110_] thumb_cache_dir=[thumbs110] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare