Održane trke slaloma Otvorenog prvenstva BiH

0

Belmin Godinjak iz Ski-kluba „Bjelašnica“ i Elvedina Muzaferija iz Ski-kluba „BiH“ pobjednici su Otvorenog prvenstva BiH u kategoriji DE-1 u disciplini slalom, koje je danas održano na Jahorini u organizaciji Smučarsko-planinskog društva „Jahorina“ i Smučarskog saveza BiH.

Drugo mjesto osvojio je Strahinja Đokanović iz Ski kluba „Jahorina“, a treće i Matin Kamenica iz Ski-kluba „Naš tim“.

u ženskoj kategoriji drugo mjesto osvojila je Anastazija Drinjak, a treće Maja Tadić, obje iz Ski-kluba „Jahorina“.

U kategoriji D2 pobjednici su Harun Kunovac Ski-klub „Sarajevo“ i Nina Petrović iz Ski-kluba „Jahorina“.

Članovi Ski kluba „Bjelašnica“ Harun Mulaomerović i Salih Hasanbegović ostojili su drugo i treće mjesto u muškoj, a Esma Alić i Aiša Kantradžić iz istog kuba u ženskoj konkurenciji.

U kategoriji cicibana najbolji su bili Nikolina Dragoljević i Milivoje Mačar iz Ski-kluba „Jahorina“.

Vesna Šljuka iz Smučarsko-planinskog društva „Jahorina“ rekla je Srni da su u današnjoj trci slaloma imali 70 učesnika.

„Dvodnevno takmičenje juče u veleslalomu i današnje u slalom proteklo je u najboljem redu“, rekla je Šljuka.

Đokanović i Muzaferija najbolji u veleslalomu

Strahinja Đokanović iz smučarskog kluba „Jahorina“ i Elvedina Muzaferija iz smučarskog kluba „BiH“ pobjednici su trke u disciplini veleslalom Otvorenog prvenstva BiH u kategoriji DE-1 koje je održano juče na Jahorini.

Drugo mjesto u konkurenciji muškaraca DE-1 osvojio je Martin Kamenica iz skijaškog kluba „Naš tim“, a treće Belmin Godinjak iz Ski kluba „Bjelašnica“.

U ženskoj konkureniciji su drugo i treće mjesto osvojile skijašice smučarskog kluba „Jahorina“ Maja Tadić i Anastazija Drinjak.

Pobjednici u kategoriji DE-2 su Harun Kunarac iz ski-kluba „Sarajevo“ i Nina Petrović iz smučarskog kluba „Jahorina“, dok su drugu, odnosno treću poziciju osvojili Alić Esma i Harun Mulaomerović iz Ski kluba „Bjelašnica“, te Ajlin Zuhrić iz Skijaškog kluba „Naš tim“ i Luka Lolović iz skijaškog kluba „Jahorina“.

U kategoriji stariji cicibani pobjednici su Nikolina Dragoljević i Milivoje Mačar iz skijaškog kluba „Jahorina“ dok su među mlađim cicibanima najbolji Ana Đokanović takođe iz Ski kluba „Jahorina“ i Amar Hamidović iz Skijaškog kluba „Ilidža“.

„U današnjoj trci učestvovalo je 120 učesnika. S obzirom da je posljednja trka sezone učestvuju i stariji cicibani“, izjavila je Srni Vesna Šljuka iz Smučarsko-planinarskog društva „Jahorina“ koje je, zajedno sa Smučarskim savezom BiH, organizator Otvorenog prvenstva BiH.

Šljuka je pojasnila da je start trke malo kasnio, ali da je takmičenje proteklo u najboljem redu. Takmičenje će biti nastavljeno sutra u disciplini slalom.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare