Održana zimska žurka u organizaciji INlingua centra

0

U nedjelju, 27. decembra 2015. godine, na Studentskom trgu, održana je prva Velika zimska žurka u organizaciji INlingua centra za jezike i obrazovanje.

Žurci je prisustvovao veliki broj polaznika i djece, a da bi se zagrijali prije početka programa, služen je čaj za najmlađe učesnike i kuvano vino za roditelje uz klasičnu muziku Bečke filharmonije.

Program je počeo novogodišnjom pjesmicom na engleskom jeziku koju su uz pripremljenu koreografiju otpjevali mali polaznici kursa engleskog u INlingua centru. Žurka je nastavljena zumba plesom u kojem su učestvovala sva prisutna djeca uz zumba instruktora Bobana Grujića.

„Naša je želja da nam ova žurka bude samo prva u nizu i da postane tradicionalna, a da sljedeće godine bude održana u saradnji i sa drugim organizacijama i institucijama dobre volje i raspoloženja“, rekla je Milica Božić, direktor INlingua centra.

Održana zimska žurka u organizaciji INlingua centrahttps://www.palelive.com/pale-kultura/odrzana-zimska-zurka-u-organizaciji-inlingua-centra

Posted by www.palelive.com on Monday, December 28, 2015

(www.palelive.com / Foto Vasić)


Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare