Održana završna svečanost stvaralaštva učenika Osnovne škole „Pale“

0

U srijedu 04. juna 2014. godine u KC Pale je održana završna svečanost stvaralaštva učenika Osnovne škole „Pale“ koji su tokom protekle školske godine sa svojim nastavnicima radili na problemu nasilja među vršnjacima.

„Naš cilj je da zajedno damo doprinos prevenciji i suzbijanju ove negativne društvene pojave kako bi sva djeca odrastala u sigurnom okruženju, a naš način da to postignemo je putem unapređenja stvaralačkog rada u školi. Zato smo naš program nazvali: Stvaralaštvom protiv vršnjačkog nasilja“, izjavila je učenica Tijana Begović.

Na realizaciju plniranih aktivnosti pomagala je In fondacija (Fondacija za unapređenje socijalne inkluzije djece i mladih u BiH).

„Radili smo u pet klubova, a to su: Novinarsko-komunikološki, kreativni, plesni, umjetnički i dramski. Danas će nam svoj rad predstaviti prvo članovi novinarsko-komunikološkog kluba, a zatim i članovi ostalih klubova svojim kulturnim programom“, izjavila je Begović.

Učenica Andrea Goreta, članica Novinarsko-komunikološke sekcije, upoznala je prisutne o radu ove sekcije, a nakon toga je Petar Kostić, član Dramske sekcije recitovao pjesmu „Škola bez nasilja“.

Uslijedio je zajednički kulturni program svih sekcija, koji je bio nagrađen od publike dugim aplauzima.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/os-pale-sekcija-stvaralastva-04-06-2014/] width=[54] height=[54] title=[Svečanost stvaralaštva učenika Osnovne škole „Pale“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments