Održana Svečana sjednica Skupština opštine Pale i uručena priznanja

0

Večeras je u sali Kulturnog centra Pale u prisustvu brojnih gostiju tradicionalno održana Svečana skupština Skupštine opštine Pale.

Predsjednik Skupštine opštine Pale Predrag Predrag Vučićević je podsjetio da se svečana skupština tradicionalno održava uoči krsne slave opštine Velike Gospojine i izrazio zadovoljstvo realizovanim projektima u ovoj godini.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je sumirao rezultate u protekloj godini i istakao kako je ona kao i sve prethodne bila razvojna i kako je vrlo bitan kontinuitet.

„Opština Pale je pored ekonomske krize, uspjela očuvati finansijsku stabilnost i obezbijediti sredstva za realizaciju projekata. Zahvalnost dugujemo svim ljudima i subjektima koji su nam pomogli da u tome uspijemo“, izrazio je zahvalnost Kovačević.

Priznanje opštine Pale ove godine su uručena Veljku Golijaninu, generalnom direktoru firme „Majnex“ iz Pala za uspješan rad i unapređenje i promociju turističkih potencijala i Nedeljku Eleku za poseban doprinos u razvoju opštine Pale.

Poseban gost svečane skupštine je bio srpski pilot Zoltan Dani, koji je prilikom bombardovanja Srbije, 27. marta 1999. godine oborio čuveni američki „nevidljivi“ avion F–117A.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/svecana-skupstina-so-pale-2015/] width=[54] height=[54] title=[Svečana skupština SO Pale] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

 

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare