Održana priredba za pomoć Snježani Bašević

0

Omladinski klub Opštinskog odbora Crvenog krsta Pale organizovao je večeras u Kulturnom centru humanitarnu priredbu za Snježanu Bašević sa Sokoca koja čeka transplantaciju bubrega u Francuskoj.

Baševićeva nema bliskih srodnika koji bi bili donori za transplantaciju bubrega u Republici Srpskoj ili Srbiji, zbog čega ljekari jedini spas vide u operaciji u Francuskoj za šta je potrebno uplatiti 100.000 KM.

Organizator humanitarne priredbe Dajana Mastilović rekla je Srni da je Snježana dugogodišnji volonter i humanista, te osnivač Udruženja djece sa posebnim potrebama “Podrška”.

“NJoj je potrebno 100.000 KM za liječenje i za sada tri puta sedmično ide na dijalizu u Istočno Sarajevo. Pošto nema nijednog donora u porodici, odlučili smo da zajedno skupljamo novac”, navela je Mastilovićeva.

Ona je dodala da je upriličen kulturno-zabavni program u okviru kojeg su nastupili Kulturno-umjetničko društvo “Romanijska vrela” iz Mokrog, Plesni klub “Masters” i muzički bend “Noktis” sa Pala.

Sredstva za pomoć Baševićevoj mogu se uplatiti na žiro račun 562-012-81117364-57 ili na žiro račun Udruženja “Podrška” 5620128064449248 /NLB Razvojna banka/

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments