Održana inkluzivna radionica i podijeljeni paketići

0
Održana inkluzivna radionica i podijeljeni paketići

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Aktiv žena SDS-a Istočno Novo Sarajevo danas je, u sklopu humanitarne akcije „U susret Svetom Nikoli“, u vrtiću „Vratite nam osmijeh“ održao inkluzivnu radionicu u koju su bila uključena djeca sa posebnim potrebama, socijalno ugrožena i djeca iz višečlanih porodica.

Predsjednik Aktiva žena SDS-a Istočno Novo Sarajevo Bosiljka Dunić je istakla da je cilj ove inkluzivne radionice da djeca kroz zabavu i igru na kvalitetan način provedu svoje slobodno vrijeme, a ujedno družeći se sa svojim vršnjacima steknu pozitivnu sliku o sebi, samopoštovanje i unaprijede socijalne vještine, saopšteno je iz Opštinskog odbora SDS-a Istočno Novo Sarajevo.

„Da bi djeci uljepšali i dočarali praznik Svetog Nikole i predstojeće novogodišnje i božićne praznike danas smo podjelili 50 paketića uz prigodan program koji smo pripremili za njih“, istakla je Dunićeva i dodala da planiraju da na dan Svetog Nikole podijele još 100 paketiće svoj djeci u vrtiću „Vratite nam osmijeh“.

Održana inkluzivna radionica i podijeljeni paketići

Direktor vrtića „Vratite nam osmijeh“ Zdenka Marić podržala je akciju i zahvalila Aktivu žena SDS-a Istočno Novo Sarajevo.

Ona je istakla da je svaka slična akcija dobrodošla za sve korisnike vrtića, a naročito za djecu sa posebnim potrebama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare