Održana donatorska izložba udruženja „Moj prijatelj“

0

VIŠEGRAD – Udruženje lica sa poteškoćama u razvoju „Moj prijatelj“ iz Višegrada organizovalo je humanitarnu izložbu na kojoj posjetioci danas mogu da doniraju novac i tako pomognu njihov rad.

Predsjednik Udruženja Dragana Antić rekla je da se ovogodišnja tradicionalna izložba sastoji iz dva dijela, te da je prvi novogodišnji, u okviru kojeg su izloženi ručni radovi.

„Drugi dio izložbe predstavlja projekat koji smo tokom proteklog perioda realizovali u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije – Upravom za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu koji se zove `Tradicionalni srpski zanati, ogledalo srpske tradicije`, navela je Antićeva.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je udruženje „Moj prijatelj“ od posebnog značaja, istakavši da će opština i ubuduće na različite načine pomagati njihov rad.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su pomogli ne samo ovu današnju izložbu, nego i kompletan rad udruženja“, rekao je Đurević, dodajući da mu je veoma drago što građani prepoznaju važnost ovakvih događaja i odazovu se u velikom broju.

Sva sredstva koja budu prikupljena u okviru ove humanitarne akcije biće usmjerena porodicama djece sa poteškoćama u razvoju.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare