Održana 16. Konferencija beba

0

Sinoć je u Palama održana tradicionalna 16. po redu „Konferencija beba“ na kojoj je učestvovalo 166 učesnika. Konferencijom je predsjedavao Pavle Samardžić koji je rođen prije pet dana, 22. juna.

Za prvog zamjenika je postavljen Andrej Krstić (15. jun), a drugi zamjenik je najstarija beba Andrej Pavlović koji ima dvije godine (28. jun). Tročlano predsjedništvo ima mandat na godinu dana.

Opština Pale je po običaju višečlanoj porodici Rajković, uručila poklon u iznosu od 300 KM.

Direktor Kulturnog centra Pale Gordana Samardžija se zahvalila sponzorima i svima koji su pomogli ovu manifestaciju koja je prije 16 godina osnovana u Palama.

„Ove godine je prijavljeno više beba nego prošle i nadam se da će ih svake godine biti sve više“, izjavila je Samardžija.

Manifestacija je zbog loših vremenskih prilika organizovana u SPC Peki, a program su uveličali članovi DC „Buba mara“. Pokrovitelji „Konferencije beba“ su Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opština Pale. Manifestaciju je podržala organizacija World Vision koja je svim učesnicima obezbijedila poklone.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/konferencija-beba-pale-2015/] width=[54] height=[54] title=[Održana 16. Konferencija beba] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[90]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare