Održan rok koncert posvećen ljubavi

0

Rok grupa „Kulturni centar“ održala je koncert na Palama zajedno sa horom Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a publici su predstavili 19 ljubavnih pjesama. Koncert pod nazivom „LJubav ili prije nego što pomislim na smrt“ održan je sinoć u Kulturnom centru.

Vokal i autor pjesama grupe sa Pala Želimir Vukašinović rekao je novinarima da postoje već sedam godina, te da su ovaj koncert tematski posvetili ljubavi.

Vukašinović je naveo da su izdvojili 19 pjesama koje odgovaraju temi, ali da to nisu sve pjesme koje sviraju.

Dirigent hora Filozofskog fakulteta na Palama Jovana Čamur istakla je da je saradnja sa bendom proistekla iz dugogodišnjeg poznanstva sa članovima rok grupe.

„Imali smo više zajedničkih projekata i na naše veliko zadovoljstvo pozvani smo da budemo gosti na njihovom solističkom koncertu. Posljednji blok pjesama sa konerta smo zajedno obradili i to je bilo veliko zadovoljstvo“, rekla je Čamurova.

Grupa „Kulturni centar“ postoji od 2010. godine, a rad su zasnovali na komponovanju i sviranju autorskih pjesama. Do sada su nastupili na više muzičkih festivala i kultunih događaja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare