Održan „Dan otvorenih vrata“ za učenike devetog razreda

0

ZVORNIK – U Tehničkom školskom centru Zvornik održana je manifestacija „Dan otvorenih vrata“, na kojoj su učenici devetog razreda zvorničkih osnovnih škola mogli da se upoznaju o tome na koja zanimanja mogu da se upišu u ovoj srednjoj školi.


Direktor Tehničkog školskog centra Goran Grujić rekao je da je obezbijeđena praktična nastava za sva zanimanja, dok će kompanija „Alumina“ iz Zvornika učenicima koji upišu zanimanje varilac subvencionisati mjesečnu kartu za prevoz.

Grujić je zahvalio Gradskoj upravi Zvornik što je obezbijedila prevoz za učenike koji su prisustvovali „Danu otvorenih vrata“ u ovoj školi.

U školskoj 2017/2018. godini u Tehničkom školskom centru moći će da se upišu ukupno 192 učenika na obrazovne profile – mašinski tehničar, tehničar drumskog saobraćaja, tehničar PTT saobraćaja, tehničar računarstva i tehničar elektroenergetike, i to po 24 učenika.

Učenici će moći da se upišu i na trogodišnje smjerove za zanimanja automehaničar, varilac, vozač motornih vozila, rukovalac građevinskih i pretovarnih mašina, električar i autoelektričar, po 12 učenika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare