Održan zabavni program INlingua centra za jezike i obrazovanje

0

U subotu, 20. avgusta, u okviru Ljetne scene Pale organizovano je i predstavljanje INlingua centra za jezike i obrazovanje.Program je počeo tradicionalnom kineskom muzikom i najavom kurseva kineskog jezika u INlingua centru, kao i saradnja sa Konfučijevim institutom iz Sarajeva.

Ljetna scena je bila idealna prilika za dodjelu međunarodnih Cambridge English sertifikata dugogodišnjim polaznicima kursa engleskog jezika u INlingua centru.

Sonja Markovic, učenica INlingua centra sa Sokoca, otpjevala je pjesmu „Don’t you remember“ od čuvene Adel i uslijedila je iščekivana mađioničarska predstava. Mađionicar Kenan je izveo fantastične trikove i izazvao opšte oduševljenje prisutne djece, a i njihovih roditelja.

INlingua centar za jezike i obrazovanje vec dvanaest godina radi na obrazovanju djece, omladine i odraslih, a od ove jeseni INlingua centar je postao licencirana ustanova NTC sistema učenja. NTC je skraćenica od „Nikola Tesla Centar“, a tvorci NTC sistema učenja su dr. Ranko Rajović i Uroš Petrović, dječiji pisac. 

NTC sistem učenja je specijalizovani program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, a osnovu NTC programa predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece. Ključni faktor programa je igra kao intrinzična potreba djeteta.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare