Održan plivački miting

0

MILIĆI – Više od 30 takmičara iz Republike Srpske učestvovalo je danas na plivačkom mitingu u Milićima, u okviru manifestacije „LJetni dani kulture i sporta Milići 2016“.Manifestacija je održana na bazenima „Boksitovog“ ugostiteljsko-turističkog kompleksa u organizuji kompanija „Boksit“, „Drina osiguranje“, preduzeća „Mileks“ i opštine Milići.

Pomoćnik direktora u „Boksitovom“ sektoru za turizam i kulturno-sportske aktivnosti Milenko Lalović novinarima je izjavio da je ovo bila završna sportska manifestacija u okviru „LJetnih dana kulture i sporta“, nakon što su ranije organizovana takmičenja u malom fudbalu, košarci, tenisu i džudou.

„Iako je takmičenje bilo revijalnog karaktera, vidjeli smo zanimljive trke na 25, 50 i 100 metara, u muškoj 25 i 50 metara u ženskoj konkurenciji. Ove godine nagradni fond bio je 3.000 KM“, rekao je Lalović.

U konkurenciji žena najbolja u trci na 25 metara bila je Blaženka Jovanović iz Milića, dok je na 50 metara pobijedila Tijana Sušić, takođe iz Milića.

Plivač iz Trebinja Gradimir Miladinović trijumfovao je u trkama na 25 i 50 metara, dok je najbrži na 100 metara bio Duško Ilić iz Milića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare