Održan dječiji Festival muzičko-scenskog stvaralaštva

0

ZVORNIK – U Zvorniku je danas održan šesti Festival muzičko-scenskog stvaralaštva djece predškolskog uzrasta iz Republike Srpske i Srbije pod nazivom „Našem gradu s ljubavlju“.
Na Festivalu je učestvovalo oko 240 mališana iz predškolskih ustanova iz Bijeljine, Bratunca, LJeljenče, Vlasenice, Šekovića, Lopara, Milića, Loznice, Malog Zvornika, Lajkovca, Koceljeve i Zvornika.

Manifestaciju je otvorio načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Milan Cvijetinović, poručivši da lokalna samouprava podržava sve građane, sportske klubove, škole, mjesne zajednice koji ostvaruju kontakte i druženja sa kolegama i djecom iz drugih gradova.

Cvijetinović je posebno pozdravio mališane koji svojim nastupima pokazuju ono što su naučili u vrtićima.

Direktor zvorničkog Dječijeg vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković rekao je da ovom manifestacijom Zvornik pokazuje da je grad djeteta, grad mladosti, grad svih onih koji žele da se kreativno pokažu i iskažu.

„Cilj nam je i da se na ovoj tradicionalnoj manifestaciji u Zvorniku okupi što više djece predškolskog uzrasta iz više gradova, da se druže i sklapaju nova prijateljstva“, rekao je Stanković.

Održavanju Festivala muzičko-scenskog stvaralaštva djece predškolskog uzrasta prethodio je defile malih učesnika kroz grad.

Organizator manifestacije je Dječiji vrtić „Naša radost“, a pokrovitelj opština Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare