Odobrena tri projekta ukupne vrijednosti 57.906 KM

0

Projektni prijedlozi Gradske organizacije slijepih i slabovidih Istočno Sarajevo, Udruženja građana „Probudi se“ i Udruženja sportskih ribolovaca „Bioštica“ zadovoljili su kriterijume javnog poziva raspisanog u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu dva čija ukupna vrijednost iznosi 57.906 KM.

Gradska organizacija slijepih i slabovidih Istočno Sarajevo kandidovala je projekat „Strelicama do svjetlosti i radosti“, čija je predložena vrijednost 19.851 KM.

Predložena vrijednost projekta Udruženja građana „Probudi se“ pod nazivom „Ujedinjeni mladi za ljepšu okolinu“ iznosi 19.900 KM.

Treći projekat pod nazivom „Otkrivanje čari ribolova, mladi ribolovci“ kandidovalo je Udruženje sportskih ribolovaca „Bioštica“ i njegova predložena vrijednost je 18.155 KM.

Izabrani projekti trebali bi da budu realizovani u periodu od jula ove godine do marta 2024, navedeno je na zvaničnoj stranici grada Istočno Sarajevo.

Grad Istočno Sarajevo, u partnerstvu sa Razvojnim programom UN /UNDP/, raspisao je javni poziv organizacijama civilnog društva za predaju projektnih prijedloga, u okviru projekta Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu dva koji je bio otvoren od 3. maja do 7. juna.

Regionalni program lokalne demokratije na zapadnom Balkanu dva je regionalni projekat koji finansira EU, a realizuje UNDP, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare