Odluka o dodjeli priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama

0
Odluka o dodjeli priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama

ZVORNIK – Skupština grada Zvornik donijela je danas odluku o dodjeli gradskih priznanja za ovu godinu pojedincima, ustanovama, organizacijama i preduzećima za doprinos razvoju grada, koja će biti uručena na Dan grada – 21. maja.

Zlatna medalja „Stanko Nikolić“ biće uručena LJubici Stevanović za društveno odgovoran rad i Srpskom prosvjetnom i kulturnom društvu „Prosvjeta“ Zvornik za doprinos razvoju prosvjete i kulture.

Srebrna medalja „Stanko Nikolić“ biće uručena Božici Ostojić za doprinos razvoju dječijeg pozorišta, kao i Međunarodnom Komitetu Crvenog krsta – delegacija u Sarajevu za doprinos u oblasti deminiranja.

Bronzana medalja „Stanko Nikolić“ biće uručena davaocima krvi Peri Stevanoviću i Željku Laziću, te za posebne rezultate u poljoprivredi Ademu Panduru i Sekuli Radiću.

Ove godine neće biti dodijeljene Povelja grada i zahvalnice.

Skupština grada donijela je odluku o zamjeni zemljišta sa Akcionarskim društvom „Vodovod i komunalije“ površine 250 metara kvadratnih koja će biti upotrijebljena za proširenje parking kapaciteta u gradu, odnosno na toj lokaciji biće urađeno 47 novih parking mjesta.

Gradska supština usvojila je i izvještaje o radu za prošlu godinu gradskih preduzeća „Vodovod i komunalije“, „Zvornik stan“, Šumska uprava i Regionalna deponija Zvornik.

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović ocijenio je da su ova preduzeća zadovoljavajuće funkcionisala u 2017. godini, ali da uvijek može bolje.

Zbog isteka mandata, na sjednici su razriješeni direktori i imenovani vršioci dužnosti direktora Doma za starija lica, Doma omladine i Turističke organizacije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments