Odličan rezultat Taekwon-do kluba „Romanija“ u Tesliću

4

Trinaesti po redu Međunarodni taekwon-do turnir “Doboj open“, koji je okupio 250 takmičara iz 25 klubova, iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, ove godine održan je u Tesliću 05.10.2019. godine.

Taekwon-do klub „Romanija“ Pale je predstavljalo šest takmičara. Osvojeno je ukupno jedanaest medalja, od toga pet zlatnih, jedna srebrna, pet bronzanih i jedan pehar za najbolju juniorku turnira.

Anđela Kovačić je osvojila zlatnu medalju u formama juniorki u kategoriji zeleni pojas, zlatnu medalju u borbama juniorki u kategoriji -58 kg i pehar za najbolju juniorku turnira, što je svojevrsna nagrada za sav trud i rad koji je uložila u prethodnom periodu.

Bogdan Jugović je osvojio zlatnu medalju u borbama juniora u kategoriji -57 kg i bronzanu medalju u formama juniora u kategoriji crni pojas I DAN.

Andrej Žuža je osvojio zlatnu medalju u formama juniora u kategoriji žutih pojaseva i bronzanu medalju u borbama juniora u kategoriji -75 kg.

Sava Dragaš je, u dugom i teškom putu do finala, u krajnje neizvjesnoj finalnoj borbi tijesno izgubio i morao se zadovoljiti sa srebrnom medaljom u borbama kadeta u kategoriji +60 kg.

Aleksandar Klačar je bronzanu medalju u formama juniora u kategoriji žutih pojaseva i bronzanu medalju u borbama juniora u kategoriji -69 kg.

Aleksandar Bilinac je osvojio zlatnu medalju u formama seniora u kategoriji zelenih pojaseva i bronzanu medalju u borbama seniora u kategoriji -78 kg.

Čestitke našim takmičarima na rezultatima a prije svega na primjernom ponašanju tokom turnira, a domaćinu ovog turnira Taekwon-do klubu Doboj i njegovom treneru, a Daliboru Zisu Kovačeviću iskrene čestitke na perfektnoj organizaciji turnira i na standardno prijateljskom i toplom dočeku.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Svaka cast za takmicare i rukovodstvo kluba

Sve pohvale za kompletan klub.Upornost se isplati.

Čestitke i takmičarima a i trenerima koji su zaslužni za ovaj uspjeh

Sta reći za ovakav uspjeh-Bravo,bravo,bravo!!!