Odgođena sjednica zbog epidemioloških mjera za sedam dana

0

ISTOČNO SARAJEVO – Sjednica Skupštine grada Istočno Sarajevo koja je bila najavljena za sutra odgođena je za sedam dana zbog uvođenja novih epidemioloških mjera u Republici Srpskoj i ograničavanja javnih okupljanja u grupama do 30 lica, saopšteno je iz gradske Skupštine.

Odbornici Skupštine grada trebalo je da na sjednici razmatraju izvještaje o radu i finansijskom poslovanju u prošloj godini preduzeća čiji je osnivač Gradska uprava, kao i o planu poslovanja za tekuću godinu.

Na dnevnom redu sjednice trebalo je da se nađu izvještaj o utrošku finansijskih sredstava datih srednjim školama u protekloj godini i plan utroška za ovu godinu prema budžetu grada, kao i informacija o izdatim ekološkim dozvolama na području grada Istočno Sarajevo za prošlu godinu, te o stanju boračko-invalidske zaštite na području grada Istočno Sarajevo za prethodnu godinu.

Na sjednici je trebalo da budu usvojene odluka o izmjenama i dopunama odluke o komunalnim naknadama na području grada Istočno Sarajevo, te odluka o izmjenama i dopunama odluke o komunalnim taksama na području grada Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments