Odgađa se zvanično zatvaranje zimske turističke sezone

0

Svečano zatvaranje zimske turističke sezone na Jahorini, koje je najavljeno za nedjelju, 7. aprila, otkazano je zbog loših vremenskih uslova i najave olujnog vjetra, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Na ovoj svečanosti bio je predviđen zabavni program humanitarnog karaktera, s ciljem podrške oboljeloj djeci u BiH, kao i koncert Nataše Bekvalac i konferencija za novinare, a sve se odgađa do daljeg.

U saopštenju se navodi da će u nedjelju, 7. aprila, biti omogućeno, kako je i planirano, besplatno skijanje, dok će skijalište od ponedjeljka, 8. aprila, raditi smanjenim kapacitetom i ski-karte biće na popustu od 70 odsto.

Iz Olimpijskog centra zahvaljuju svima koji su do sada podržali organizaciju događaja i humanitarnu akciju te napominju da će do sada prikupljena sredstva u humanitarnoj akciji biti donirana Marku Pavloviću, Milošu Božoviću i Merjem Bašić.

„Zahvaljujemo svima na razumijevanju, humanosti, zajedništvu i ljubavi koju smo pokazali za djecu kojima je naša pomoć itekako potrebna“, dodaje se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare