Odbojkaška reprezentacija Srbije je danas oko 16.00 časova stigla u hotel „Jet Set“, koji će biti početna baza naše reprezentacije sve do 4. avgusta.

Trener Nikola Grbić je na pripreme poveo 17 igrača (Aleksa Brđović nije putovao zbog ljekarskih ispitivanja), a reprezentacija će se pripremati u SPC „Peki“. Treninzi u sali i teretani će se odvijati dva puta dnevno, a više detalja će biti saopšteno 27. jula na zvaničnoj konferenciji za štampu.

Tehničku organizaciju i podršku reprezentaciji je pružio Odbojkaški klub „Jahorina“ koji čini napore da naša reprezentacija ima sve što je potrebno.

Tim menadžer reprezentacije Srbije i bivši igrač Bojan Janić je na pripreme reprezentacije stigao nešto ranije iz Ivanjice i izrazio nadu da će svoj boravak na Palama reprezentacija iskoristiti za što bolju pripremu.

„Ovo je za nas najvažniji dio priprema i nakon ovog dijela predstoji samo rad na finesama. Zoran Gajić nas je uvjerio da ćemo na Palama imati sjajne uslove za rad u šta smo se uvjerili. Vjerujem u ovaj tim i mislim da smo jako kvalitetna reprezentacija“, izjavio je Janjić.

Pale će biti početna destinacija naše reprezentacije koja 24. avgusta u Varšavi sa domaćinom otvara Evropsko prvenstvo u odbojci.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare