Odbojkašice Jahorine traže bodove protiv Tuzlanki

0
Odloženu utakmicu 14. kola prvenstva BiH za odbojkašice naše “Jahorinke” igraju u srijedu 12. februara u Palama sa početkom u 16.30 h. Ulaz je slobodan.
Oba tima vide svoju šansu, gaje pobjedničke ambicije, imaju svoje adute. Paljanke izvanrednog korektora Veselinku Slijepčević, pouzdane srednje blokere kapitena Jelenu Barmaz i Goranu Sorak, odličnog i borbenog libera Jovanu Garić, dizača Jelenu Tabaković, primače servisa Jovanu Brčkalo, Svjetlanu Tabaković, mlađanu Milicu Kusmuk i perspektivne snage koje obećavaju Milicu Krajišnik, Nikolinu Stevanović i Anju Jovičić.

Prekaljene u mnogim odbojkaškim okršajima, aktuelne osvajačice Kupa Federacije BiH tuzlanske “Lavice”, Sanja Kojić Đurić, Amila Baraković, reprezentativka Amela Hodžić, “libero” Jovana Bozoljac, Selma Omerović, Lejla Softić, Anela Zukić, Dijana i Renata Kešina aduti su trenera Nihada Zahirovića.

Očekuje se uzbudljiva i neizvijesna odbojkaška predstava pa pozivamo ljubitelje sporta da podrže naše “Jahorinke” u nastojanju da ostvare povoljan razultat i ostanu u igri da na ligaškoj tabeli u zadnja četiri kola osvoje “kotu šest” i izbjegnu doigravanje za opstanak.

Izabranicama trenera Danila Tadića želimo mnogo sportske sreće da u dobroj igri i uz prepoznatljivu borbenost pokažu svoje pravo lice i upišu nove bodove.

Tabela

1. Bimal Jedinstvo  41
2. Gacko 37
3. Kula Gradačac  35
5. Sloboda Tuzlafarm -1 20
6. Bihać Preminger 16
7. JAHORINA -1 11
8. Radnik 10
9. Modriča 6
10. Slavija 5

OK Jahorina

(www. palelive. com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments