Napor i trud Odbojkaškog kluba „Jahorina“ Pale, rukovodstva Opštine Pale i Grada Istočno Sarajevo, Sportsko kulturnog centra Peki, odbojkaških saveza Srprske i BiH, te svih struktura javnog života u Palama urodio je plodom.

Danas na pripreme u Pale stiže jedna od najboljih odbojkaških selekcija svijeta – reprezentacija Srbije.

Nakon posjete Vladimira Grbića i promocije njegovog kampa za mlade odbojkaše, posjete predsjednika Odbojkaškog saveza Srbije Zorana Gajića, te vrhunske organizacije Balkanskog prvenstva za juniorke, Paljani će imati čast da ugoste i reprezentaciju Srbije, koja se priprema za nastup na Evropskom prvenstvu koje počinje 24. avgusta u Poljskoj.

Muška odbojkaška reprezentacija će danas stići u hotel „Jet Set“ oko 15:15 časova gdje će biti smještena do 4. avgusta, kada je predviđen povratak za Beograd.

Pripreme će obavljati u SPC „Peki“, gdje će dva puta dnevno trenirati u sali i teretani. Više informacija o programu boravka i radu reprezentacije ćemo imati nakon konferencije za štampu.

Na dosadašnjih 29 šampionata Evrope, odbojkaši Srbije su učestvovali na 25 i osvojili 10 medalja i to dvije zlatne, jednu srebrnu i sedam bronzanih.

 

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare