Odbojkaši „Jahorine“ u nedelju dočekuju „Crvenu Zvijezdu“ iz Obudovca

0

Posle osmonedeljne pauze, mečevima 10. kola nastavlja se odbojkaško prvenstvo Republike Srpske u konkurenciji odbojkaša, a paljanska „Jahorina“ dočekaće „Crvenu Zvijezdu“ iz Obudovca.

Posle odigranih devet kola Paljani se nalaze na predposlednjem 6. mjestu sa 5 bodova, koliko ima i petoplasirana „Majevica“, dok su gosti sa 13 bodova četvrti.

U prvom dijelu sezone u Obudovcu slavili su domaćini sa 3:2 te izabranici trenera Gorjana Vuksanovića, Marko Simović, Ognjen Veselinović, Đorđe Srdanović, Nemanja Šuko, libero Jova i ostali spremaju revanš.
Neće biti lako i „crveno-bijelim“ iz Obudovca: Stole Blagojević, Milan Zoranović, Stevo Ivanović, Zoran Tanasić i ostali imaju svoje ambicije, te se očekuje velika borba, uzbudljiva i lijepa odbojkaška predstava.

Utakmica između odbojkaša „Jahorine“ i „Crvene Zvijezde“ igra se u nedelju 2. februara u Palama u dvorani „Peki“ sa početkom od 18.00 časova.

U ostalim mečevima 10. kola još se sastaju „Ljubinje Bankom“ – „Drina“ i „Majevica“ – „Gacko“, a ekipa „Gradiške“ biće slobodna.

Tabela
1. OК „LjUBINJE BANКOM “  19
2. OК „DRINA“  18
3. OК „GACКO“  15
4. OК „CRVENA ZVIJEZDA“  13
5. OК „MAJEVICA“  5
6. OК „JAHORINA“  5
7. OК „GRADIŠКA“  4

(www.palelive.com/Čedo Matović)