Odbojkaši “Jahorine” u nedelju dočekuju “Crvenu Zvijezdu” iz Obudovca

0

Posle osmonedeljne pauze, mečevima 10. kola nastavlja se odbojkaško prvenstvo Republike Srpske u konkurenciji odbojkaša, a paljanska “Jahorina” dočekaće “Crvenu Zvijezdu” iz Obudovca.

Posle odigranih devet kola Paljani se nalaze na predposlednjem 6. mjestu sa 5 bodova, koliko ima i petoplasirana “Majevica”, dok su gosti sa 13 bodova četvrti.

U prvom dijelu sezone u Obudovcu slavili su domaćini sa 3:2 te izabranici trenera Gorjana Vuksanovića, Marko Simović, Ognjen Veselinović, Đorđe Srdanović, Nemanja Šuko, libero Jova i ostali spremaju revanš.
Neće biti lako i “crveno-bijelim” iz Obudovca: Stole Blagojević, Milan Zoranović, Stevo Ivanović, Zoran Tanasić i ostali imaju svoje ambicije, te se očekuje velika borba, uzbudljiva i lijepa odbojkaška predstava.

Utakmica između odbojkaša “Jahorine” i “Crvene Zvijezde” igra se u nedelju 2. februara u Palama u dvorani “Peki” sa početkom od 18.00 časova.

U ostalim mečevima 10. kola još se sastaju “Ljubinje Bankom” – “Drina” i “Majevica” – “Gacko”, a ekipa “Gradiške” biće slobodna.

Tabela
1. OК “LjUBINJE BANКOM ”  19
2. OК “DRINA”  18
3. OК “GACКO”  15
4. OК “CRVENA ZVIJEZDA”  13
5. OК “MAJEVICA”  5
6. OК “JAHORINA”  5
7. OК “GRADIŠКA”  4

(www.palelive.com/Čedo Matović)