Odbojkaš Studenta Miloš Janković prešao u redove Jedinstva iz Brčkog

0

Poslije košarkaša Aleksandra Baričanina, još jedan mladi sportista iz Pala odlučio se za novi izazov i karijeru nastavlja u novom klubu.

Talentovani odbojkaš Studenta iz Pala, Miloš Janković koji je prve odbojkaške korake i afirmaciju stekao u ekipi iz Pala, odlučio se za nove izazove i karijeru nastavlja u novom klubu. Nedavno je potpisao ugovor i dogovorio saradnju sa Jadinstvom iz Brčkog, gdje je već upisao i četvrti razred gimnazije i od naredne sezone nosiće dres kluba sa Save, grada, gdje se igra najbolja klupska odbojka u BiH.

Miloš Janković igra na poziciji „tehničara“, a prošle godine sa selekciom BiH bio je učesnik, kadetskog i juniorskog Balkanskog prvensta. Dobre partije u dresu Studenta i potencijal nisu promakli strategu Brčaka Ljubiši Ristiću koji selektira i formira novu i mladu ekipu Jedinstva sa ambicijama da u skoroj budućnosi vlada odbojkaškom elitom BiH.

Mladom Paljaninu želimo da u potpunosti iskaže svoj talent i da ostvari punu odbojkašku afirmaciju.

OK Student, Miloš Janković

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments