Od jula konkurs „Budi dijete Jahorine“

0

Olimpijski centar „Jahorina“ organizuje konkurs pod nazivom „Budi dijete Jahorine“, u kojem mogu učestvovati svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo, a pobjednici će dobiti sezonske ski-karte za narednu sezonu.

„Na konkurs se mogu prijaviti učenici sa svim vrstama likovnih, literalnih radova, te sa fotografijom ili video snimkom. Cilj je da učenici kroz sve vrste umjetničkog izražavanja na kreativan način predstave svoje viđenje naše olimpijske planine“, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Konkurs će se realizovati od jula do oktobra, a učenici se mogu prijaviti učiteljima ili razrednim starješinama, ali i direktno putem formulara na sajtu www.oc-jahorina.com.

„Pobjednici konkursa će dobiti personalizovane sezonske ski-karte za narednu zimsku ski-sezonu 2021/22.“, navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra je najavljeno da će objaviti sve pristigle radove na svojim zvaničnim društvenim mrežama i upriličiti svečanu dodjelu karata učenicima nakon završetka konkursa.

U Olimpijskom centru smatraju da će realizacija ovog konkursa za njih biti jako značajna, te da će istovremeno animirati učenike ka literalnom, likovnom i umjetničkom stvaralaštvu u cjelini.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare