Od 31. marta do 2. aprila studenti mogu iznijeti lične stvari

0

Korisnici usluga Studentskog centra Pale od 31. marta do 2. aprila moći će da preuzmu lične stvari iz studentskih domova.

Studentski centar Pale preporučio je studentima, koji su boravili na područjima gdje ima zaraženih virusom korona da, zbog njihove i bezbjednosti ostalih, ne dolaze po lične stvari.

Stvari u utorak, 31. marta, mogu preuzeti studenti koji borave na prvom i drugom spratu oba objekta, a u srijedu, 1. aprila, oni koji su na trećem i četvrtom spratu, objavljeno je na zvaničnoj stranici Studentskog centra.

Studenti će stvari sa petog i šestog sprata oba objekta Studentskog centra moći da preuzmu u četvrtak, 2. aprila.

„Obavezno je nošenje maski za lice i rukavica. Prilikom ulaska u dom vršiće se dezinfekcija obuće. Ulazak će se vršiti u kontrolisanom broju, uz poštovanje razmaka od dva metra i ograničeno vrijeme“, navedeno je u saopštenju.

Preuzimanje stvari iz Studentskog centra vrši se u skladu sa odlukom Ministarstva za naučnotehnološki razvoj i informaciono društvo Republike Srpske.

Preuzimanje ličnih stvari vršiće se od 9.00 do 16.00 časova

Lične stvari studenata koji ne budu u mogućnosti da dođu u predviđenim terminima biće spakovane i bezbjedno uskladištene.

Direktor Studentskog centra Pale Damjan Škipina rekao je Srnu da su domovi od 14. marta prazni, da je izvršena dezinfekcija, dezinsekcija, deritizacija, te da je posteljina oprana.

Škipina je napomenuo da na Palama nema zabilježenih slučajeva zaraze, kao i da ne bi volio da domovi postanu karantin u koji bi se smještala lica zaražena virusom korona ili lica u kućnoj izolaciji, već da bi to trebalo da bude posljednja opcija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare