Od 26. decembra „Snježna čarolija“

2
ПАЛЕ, 17. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Манифестација "Сњежна чаролија", у оквиру које ће бити организовано прво еколошко клизалиште, зимске кућице са разним садржајима, новогодишњим украсима и другим видовима забаве за туристе и грађане, биће одржана од 26. децембра до 26. јануара у Олимпијском парку на Палама.

Manifestacija „Snježna čarolija“, u okviru koje će biti organizovano prvo ekološko klizalište, zimske kućice sa raznim sadržajima, novogodišnjim ukrasima i drugim vidovima zabave za turiste i građane, biće održana od 26. decembra do 26. januara u Olimpijskom parku na Palama.

Organizator je Turistička organizacija opštine Pale u okviru „Paljanske zime“, saopšteno je iz ove organizacije.

Iznajmljivanje klizaljki koštaće simboličnu jednu KM, a sav prihod biće usmjeren u humanitarne svrhe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Posle komentara za jelku,shvatio sam da Pale nisu nizasta osim za konje i koride….Svemu ce naci manu pa i ovome…samo cekajte paljbu ljudi koji nikad nisu vidjeli klizalista…..

Sve je prihvatljivo u sadržaju Snježne čarolije, osim datuma njenog početka!
Trebala je, svakako, ovakve događaje prireditii već početkom decembra, kako bi Pale, u ovim zimskim i dugim noćima, postale atraktivnije i privlačnije za građane Pala, ali i posjetioce, goste i turiste…

Nadajmo se da će buduće „čarolije“ te postavljanje novogodišnjih ukrasa i dekoracija, biti barem mjesec dana prije nove godine, kao što je to praksa u ostatku svijeta!!!