Objavljena lista izvođača „OK festa“

0
Objavljena lista izvođača

FOČA – Britanski hip-hop dens sastav „Stereo emsiz“ /Stereo MC`s/ najzvučnije je ime petog „Nektar OK festa“ koji će se održati na Tjentištu od 6. do 8. jula.

Organizatori su danas objavili listu izvođača, a osim britanskih densera, na glavnoj bini nastupiće „Elemental“, „Hladno pivo“, „Rudimental di džej set“, „DŽiboni“, „Letu štuke“, „Sars“, „Kiril DŽajkovski“, „DŽinks“.

Na „OK stejdžu“, u dnevnom programu, posjetioce OK kampa zabavljaće „Laka“, „Zemlja gruva“, „Ateist rep“, „Obojeni program“, „Ortodoks Kelts“ i „Ritam nereda“.

U okviru ovog jedinstvenog festivala, zabave neće nedostajati ni na najvećem otvorenom bazenu na Balkanu koji se nalazi u festivalskoj zoni, a za ljubitelje filmske umjetnosti i ovoga puta biće organizovane projekcije pod otvorenim nebom na „OK samer stejdžu“.

Kao i prethodnih godina, posjetioci festivala moći će da uživaju i u šetnjama obroncima Maglića do Trnovačkog jezera, uz obilazak vidikovca sa pogledom na prašumu Perućicu, kao i u raftingu rijekom Tarom.

„Nektar OK fest“ spremio je posebne festivalske pakete, a organizatori posebno izdvajaju ograničenu Super ponudu za OK kamp po cijeni od 25 KM koji podrazumijeva trodnevni boravak uz mogućnost prisustva svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu.

Uz poruku „Osjeti prirodu, osjeti zabavu, osjeti avanturu, doživi NP `Sutjeska` i `Nektar OK fest`“, organizatori ističu da se više informacija o tome kako doći do željenog paketa može dobiti na njihovom zvaničnom sajtu okfest.net.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments