Obilježen Dan SŠC „Milorad Vlačić“

0

VLASENICA – U prisustvu velikog broja učenika, profesora, te zvanica u srijedu, 22. maja obilježen je Dan SŠC ” Milorad Vlačić ” . Tom prilikom učenici su zajedno sa svojim nastavnicima priredili bogat kulturno – umjetnički program.

Na početku svečanosti okupljenima se obratio direktor centra, profesor Rade Majstorović koji je ovom prilikom uručio zahvalnice bivšim članovima kolektiva kao i onima koji doprinose da škola egzistira kao bitan segment lokalne zajednice. Nakon obraćanja direktora centra prisutnima se obratio i načelnik Opštine Vlasenica, gospodin Dragoslav Todorović, koji je istakao svoje zadovoljstvo dosadašnjim uspješnim radom kolektiva kao i ostvarenim rezultatima učenika na raznim takmičenjima.

U nastavku programa direktor centra, profesor Rade Majstorović i načelnik Opštine Vlasenica gospodin Dragoslav Todorović uručili su diplome i nagrade učenicima koji su postigli značajne rezultate na takmičenjeima. Nagrađeni su učenici Marko Palangetić, Jovanka Danilović, Vladan Jovičić, Sreto Krstić, Vladimir Jurošević, Miloš Gojković, Sandra Milić i Milena Milovanović.

Uspjesi koji su učenici i profesori SŠC ” Milorad Vlačić ” postigli na takmičenjima su iznad očekivanja a škola je zahvalna opštini i privrednim subjektima što su izdvojili sredstva i na taj način pomogli odlazak učenika na takmičenja izjavio je povodom Dana škole, direktor centra profesor Rade Majstorović i dodao da prioritet u ovoj godini renoviranje fiskulturne sale.

(www.palelive.com / www.opstina-vlasenica.org)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare