Obilježen Dan policije Srpske

0

ZVORNIK – Parastosom i polaganjem vijenaca na spomenik poginulim pripadnicima policije Republike Srpske danas je u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik obilježen 4. april – Dan policije Republike Srpske.
Parastos je služio sveštenik Rade Tešić, dok su cvijeće položili članovi porodica poginulih pripadnika policije Republike Srpske, zamjenik načelnika Centra javne bezbjednosti Zvornik Aleksandar Vasiljević sa saradnicima, te druge delegacije.

Portparol zvorničkog CJB-a Miljan Bobar istakao je da se na ovaj način odaje počast poginulim kolegama, te podsjetio da je u proteklih sedam dana realizovan niz aktivnosti povodom obilježavanja 25 godina od osnivanja Policije Republike Srpske.

„Organizovan je Dan otvorenih vrata i tom prilikom ugostili smo najmlađe sugrađane koji su mogli da vide našu opremu i uređaje kojima raspolažemo, a održan je niz edukativnih predavanja za djecu školskog i predškolskog uzrasta“, rekao je Bobar.

On je dodao da su se pripadnici CJB-a odazvali u velikom broju i akciji dobrovoljnog davalaštva krvi čime su pokazali svoju humanost, dok je načelnik CJB Goran Abazović organizovao prijem za penzionisane pripadnike ovog centra čime je poslata poruka da oni nisu zaboravljeni i da su uvijek dobro došli u ustanovu iz koje su otišli u penziju.

Obilježavanju Dana policije prisustvovali su gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović, predstavnici zvorničkih ustanova i preduzeća, te zaposleni u CJB Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare