Obavljena primopredaja dužnosti načelnika

0

VLASENICA – Novoizabrani načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović, koji je na oktobarskim opštinskim izborima bio kandidat SDS i koalicije stranaka okupljenih oko SDS-a, preuzeo je danas funkciju od dosadašnjeg načelnika Mladena Popovića iz SNSD-a.

Todorović je izjavio Srni da je primopredaja dužnosti obavljena bez problema.

Istakao je da će mu glavni ciljevi tokom obavljanja funkcije načelnika biti obnova i izgradnja infrastrukture i privredni oporavak.

„Imamo namjeru da već u januaru sljedeće godine formiramo savjet za privredu, koji će imati zadatak da koordiniše aktivnosti između lokalne zajednice i preduzeća“, naveo je Todorović.

Odlazeći načelnik opštine Vlasenica Mladen Popović rekao je da još uvijek nije odlučio šta će da radi nakon isteka mandata, ali da će prvo da se dobro odmori od svega.

„Kad kažem od svega, mislim na četiri godine teškog i iscrpljujućeg rada u našoj lokalnoj zajednici, gdje smatram da su postignuti veliki rezultati, bez obzira na okolnosti u kojima smo radili. Smatram da je Vlasenica za prethodne četiri godine napravila velike korake trasirajući svoj put ka nekoj boljoj budućnosti“, rekao je Popović.

U novom sazivu Skupštine opštine Vlasenica SNSD i SDS imaće po sedam odborničkih mandata, SDA dva, te Srpska radikalna stranka „Dr Vojislav Šešelj“, PDPa i koalicija Napredna srpska stranka, Srpska napredna stranka i Srpska radikalna stranka po jedan.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare