O nacrtu rebalansa za ovu i budžeta za narednu godinu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće danas Nacrt rebalansa ovogodišnjeg budžeta i Nacrt budžeta za iduću godinu.
Nacrtom rebalansa budžeta grada za ovu godinu planiran je iznos od 8.360.000 KM, što predstavlja smanjenje za 3,91 odsto ili 340.000 KM u odnosu na plan budžeta od 8.700.000 KM, saopšteno je iz Skupštine grada Istočno Sarajevo.

U informaciji o rebalansu budžeta navodi se da je smanjenja sredstava uslijedilo zbog neostvarivanja primitaka po osnovu prodaje gradskog građevinskog zemljišta i primitaka od naplate datih zajmova iz stečajne mase firme „Pretis“ iz Mokrog.

Nacrtom budžeta za iduću godinu ukupna budžetska sredstva grada Istočno Sarajevo iznose 8.700.000 KM, što je za 340.000 KM više od rebalansa budžeta za ovu godinu.

Na dnevnom redu je i informacija o stanju u oblasti srednjeg obrazovanja na području grada Istočno Sarajevo za 2014/2015. godinu, kao i odluka o podršci zamjene termina održavanja Evropskog olimpijskog omladinskog festivala između Istočnog Sarajeva i Sarajeva sa gradom Erzurum u Turskoj.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare