Nožem povrijedio dva lica i napao policajca

0

Muškarac sa inicijalima N.J, koji je napao policajca i još dva lica, uhapšen je, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policajac je intervenisao, jer je ispred ugostiteljskog objekta „Don“ na Palama uhapšeno lice nožem napalo dva lica.

Policiji je noćas u 2.00 časa prijavljeno da je ispred ovog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom između nekoliko lica. Patrola policije je na licu mjesta zatekla N.J, J.K. i Đ.Ž. koji su imali vidne povrede na tijelu.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je N.J. prilikom sukoba upotrebljavao i nož. Tokom policijske intervencije on je uhvatio oko pasa jednog od policijskih službenika i prijetio da će ubiti sve policajce.

Policijskoj stanici Pale, V.B. je prijavio da mu je B.B. ubio psa koji je bio svezan. Uviđajem je utvrđeno da je smrt psa – pit bul terijera, nastupila nasilnim putem. Istraga je u toku.

Evidentirane su dvije saobraćajne nezgode – u Istočnoj Ilidži sa lakšim tjelesnim povredama i u Istočnom Novom Sarajevu sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 75 vozila i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 62 prekršajna naloga, legitimisali 13 lica, te iz saobraćaja isključili jednog vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jedno neregistrovano vozilo.

Policijskoj stanici Višegrad prijavljeno je da je policijskog službenika, dok je obavljao poslove kontrole i regulisanja saobraćaja, fizički napao M.S, nakon čega se udaljio sa lica mjesta. Ovo lice je ubrzo pronađeno i privedeno u policijsku stanicu gdje je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo 2,22 promila alkohola u organizmu.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Nepoznati počinioci su provalili u stan I.M. u Istočnoj Ilidži izvršili premetačinu stvari i, prema izjavi vlasnika,odnijeli pištolj marke „CZ“, 30 komada municije, DVD, tri ručna sata, zlatnu burmu, foto aparat i određenu količinu srebrenog nakita.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare