Novogodišnji pokloni za djecu sa posebnim potrebama

0
Novogodišnji pokloni za djecu sa posebnim potrebama

SOKOLAC – Savjet mladih Opštinskog odbora Partije demokratskog progresa Sokolac podijelio je novogodišnje poklon paketiće za 27 mališana članova lokalnog Udruženja za podršku licima sa posebnim potrebama „Podrška“ i za nekoliko mališana iz socijalno ugroženih porodica.

Predsjednik sokolačkog PDP-a Miroslav Divčić reko je Srni da su novogodišnji pokloni za ovu grupu djece kupljeni od članarine Opštinskog odbora i da su uručeni u sali za sjednice Skupštine opštine Sokolac uz prigodan program i prisustvo Djeda Mraza.

„S obzirom da jedan od aktivista naše partije Snježana Bašević, osnivač sokolačkog Udružnja za pomoć licima sa posebnim potrebama `Podrška` zbog bolesti nije u mogućnosti da organizuje darivanje mališana, članova ovog humanitarnog udruženja, Savjet mladih naše partije je odlučio da ih na ovaj način obraduje u susret predstojećim praznicima“, rekao je Divčić.

On je dodao da su članovi Savjeta mladih PDP sa djecom iz „Podrške“ juče organizovali prikladan program, a potom za nekoliko mališana koji nisu mogli da prisustvuju tom programu podjele, novogodišnje paketiće dostavili na kućne adrese.

Tako su, kako kaže Divčić, mališani imali priliku da im Djeda Mraz uruči darove i da se fotografišu u porodičnoj atmosferi.

(www.palelive.com / Srna / Foto: opstinasokolac.net)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare