Novogodišnji koncert Željka Joksimovića

0

Olimpijski centar /OC/ „Jahorina“ u saradnji sa kompanijom „M:tel“ u novogodišnjoj noći organizuje koncert Željka Joksimovića na platou ispred hotela „Bistrica“.

Svi posjetioci Jahorine imaće priliku da besplatno uživaju u najpoznatijim Joksimovićevim hitovima, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini, saopšteno je iz Olimpiskog centra „Jahorina“.

Iz Olimpijskog centra podjećaju da će tokom novogodišnjih praznika skijalište Jahorina raditi u punom kapacitetu, te da će kompletan vertikalni transport sa svim pripadajućim stazama biti u funkciji i spremno dočekati sve skijaše i bordere.

„Osim toga, dva nova ski vrtića na platou Poljice i kod hotela `Bistrica`, biće dostupni svim uzrastima, a prvenstveno najmlađima. Tjubing trake koje su samo jedan od sadržaja vrtića mogu se koristiti za ski poligon, kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namijenjenoj za tu vrstu aktivnosti“, navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra dodaju da je dužina tjubing staza oko 100 metara na Poljicama i 70 metara kod hotela „Bistrica“, a zajedno predstavljaju odličan cjelogodišnji adrenalinski sadržaj.

Ski karte svi gosti mogu kupiti na devet prodajnih mjesta na Jahorini, od kojih su šest na Poljicama, dva na Ogorjelici i jedno u hotelu „Bistrica“.

Radno vrijeme skijališta je od 9.00 do 16.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare