Novo igralište kod gradske fontane

0

SOKOLAC – Na Sokocu je postavljeno novo igralište za djecu sa mobilijarom u okviru projekta uređenja Ulice 9. januar u blizini gradske fontane, za šta je opština izdvojila 7.000 KM.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica rekao je Srni da se već dva mjeseci radi na uređenju ove ulice, asfaltiranju, izradi trotoara i svih pratećih sadržaja koji će dati potpuno novi izgled dijelu naselja u kojem se nalaze sportski objekti i Park boraca Romanije.

Prema njegovim riječima, radovi će biti završeni do 2. avgusta – Dana opštine Sokolac.

Bjelica je rekao da je čišćenje naselja i uređenje ulica, zelenih i javnih površina, parkova i prostora oko vaspitno-obrazovnih ustanova, dio aktivnosti koje se sprovode u okviru akcije „Zajedno za ekološki i čistiji Sokolac“ koju je pokrenula lokalna uprava.

„Ukazala se potreba da naši najmlađi sugrađani dobiju još jedan svoj kutak za igru i zabavu, iako u ovom naselju imamo još četiri dječija igrališta“, istakao je Bjelica.

On je najavio niz aktivnosti na uređenju naselja, na popravci puteva i trotoara u gradu i restauraciji spomenika u Parku boraca Romanije, što će doprinijeti da gradsko naselje bude još ljepše i zdravije, te pozvao građane da i sami, svako na svoj način doprinesu tome.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare