Novčani pokloni djeci ratnih vojnih invalida za boravak na moru

0
Novčani pokloni djeci ratnih vojnih invalida za boravak na moru

ZVORNIK – Zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović i predsjednik Gradske organizacije ratnih vojnih invalida Zvornik Dragislav Mijanović uručili su danas u Gradskoj upravi novčane poklone za 13 djece ratnih vojnih invalida sa zvorničkog područja, koja u ponedjeljak, 2. jula, putuju na ljetovanje u Bečiće.

Od Gradske uprave djeca su dobila po 50 KM, a od Gradske organizacije ratnih vojnih invalida po 20 KM.

Ivanović je rekao da Gradska uprava podržava ovaj projekat koji se realizuje prema programu Fonda dječije zaštite Republike Srpske pod nazivom “Socijalizacija djece Republike Srpske 2018”.

“Ovaj simboličan novčani iznos dobro će doći djeci ratnih vojnih invalida da imaju nešto novca za svakodnevnu kupovinu moru”, rekao je Ivanović i dodao da je mnogo veća poruka da Gradska uprava Zvornik razmišlja o ovoj populaciji.

On je pozvao djecu ratnih vojnih invalida da se mogu uvijek, kada zatreba, obratiti Gradskoj upravi putem Gradske organizacije ratnih vojnih invalida ili direktno bez posrednika.

Mijanović je dodao da će djeca starosti do 12 godina boraviti u Bečićima 10 dana u pratnji vaspitača i instruktora plivanja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments