Nova uprava Smučarskog kluba „Jahorina“ ima za cilj stvaranje novog svjetskog šampiona

3
Ilustracija

Članovi uprave Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa direktorom Dejanom LJevnaićem, uspješnu praksu poslovanja sa Olimpijskog centra Jahorina  prenose i na Smučarski klub „Jahorina“. Na samom početku postavljaju visok cilj a to je stvaranje novog svjetskog šamipona u skijanju.

Novoimenova uprava u sastavu: predsjednik Skupštine Nedeljko Elek te članovi novog Izvršnog odbora Dejan LJevnaić, dr Aleksandar Lazarević, Aleksandar Džombić, Đorđe Jugović, Radenko Pekić i predsjednik kluba Vlado Milojević, ima za cilj da u svom četvorogodišenjem mandatu stvori novog svjetskog šampiona, dovede Svjetski kup i da svojim radom doprinese da što više djece zavoli skijanje.

Sarajevo i Pale su jako blizu Jahorine što djeci pruža mogućnost da prije ili poslije škole mogu da treniraju ili idu u ski-školu.

„Prvi korak je da skijanje približimo djeci. Nije skijanje samo ski-pas, već i odijelo i skije i pancerice, kaciga, rukavice i još da dijete nešto pojede i popije na stazi i kada se sve sabere mnogo je skuplje od ljetovanja. Mi kao OC Jahorina dijelimo svoj djeci iz Istočnog Sarajeva besplatan ski-pas“, rekao je LJevnaić.

„Na nekom višem nivou bi trebalo da razmišljamo o tome da postoje domovi za đake, da se mi kao društveno odgovorna firma odreknemo ski-pasa, ski-škole da daju besplatnu obuku, da se skijanje uvrsti u program osnovnih i srednjih škola. Realno je to. I siguran sam da ćemo iznjedriti šampiona“, izjavio je direktor Olimpijskog centra Jahorina i novoizabrani član Izvršnog odbora Smučarskog kluba „Jahorina“, Dejan LJevnaić.

Nova uprava Smučarskog kluba „Jahorina“ će raditi na poboljšanju rada kluba, organizacije trenažnog procesa i priprema za domaća i međunarodna takmičenja.

(www.palelive.com)

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Šta je sa skijanjem za djecu iz Istočnog Sarajeva za ovu sezonu. Evo već je raspust na pragu a koliko znam u školama djeci niko ništa o tome ne pominje. Stalna prica kako se djeci obezbjeđuje besplatno skijanje, a onda prođe više od pola zimskog raspusta dok se to organizuje. Gest je za svaku pohvalu, ali dajte da se to u praksi i provede.

Jutros na RTS direktor oc sehvali kako ce obezbijediti besplatno skijanje za svu djecu iz I. Sarajeva ..