Нова погодност „корпо карта“ за компаније

0

Олимпијски центар „Јахорина“ уводи нову погодност куповине „корпо карта“ намијењене компанијама, омогућавајући корисницима да уживају у скијању било којих 10 дана током сезоне.

„Додатна предност је што ова карта није персонализована, што значи да је могу користити различити појединци и пословни партнери које фирма одабере“, саопштено је из Олимпијског центра.

У саопштењу се наводи да претпродаја ски-карата траје до 31. октобра, пружајући посјетиоцима прилику за остваривање 10 одсто попуста на шестодневне карте и више, а уз мастеркард картицу чека их додатних 10 одсто попуста на шестодневне карте.

„Олимпијски центар `Јахорина` имао је успјеха на недавним промоцијама зимске сезоне у Београду и Лондону, гд‌је је владало огромно интересовање јавности, што свједочи о растућем ентузијазму за овај прелијепи скијашки центар“, наводи се у саопштењу.

Овим догађајима претходило је свечано потписивање уговора и обнављање сарадње са „Скијалиштем Црне Горе“, чији споразум означава континуитет дугогодишње сарадње између Олимпијског центра „Јахорина“ и других угледних скијашких центара.

Олимпијски центар „Јахорина“ успјешно сарађује и са скијалиштима у Румунији и Словенији, а корисници неких од ових скијалишта имају привилегију бесплатних тродневних карата за стазе на Јахорини.

„Са одушевљењем најављујемо да од ове године посјетиоци, такође, могу да уживају у овим повластицама и у Ски-центру `Игришта`“, наводи се у саопштењу.

У Олимпијском центру „Јахорина“ спремају се за наредне промоције које ће бити одржане у Подгорици, Букурешту и Будимпешти.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare