Nožem pokušao da ubije oca

0

Nožem pokušao da ubije oca

PALE – Paljanin Rade Savić (43) teško je povredio oca Vojina ispred porodične kuće u naselju Koran. Nakon više uboda nožem Vojin je operisan u Kliničkom centru „Kasindo”.

Prema saznanjima policije, obračun se dogodio oko 14 časova ispred kuće Savića u Zmaj Jovinoj ulici, kad je Rade, inače duševno oboleli, prvo fizički napao a zatim nožem nasrnuo na oca, kog je nekoliko puta ubo u grudi i stomak. Vojin je odmah nakon napada prevezen u paljanski dom zdravlja, odakle je upućen u KC „Kasindo”, gde je operisan.
„Nakon operativnog zahvata, pacijent je smešten na Odeljenje intenzivne nege. Njegovo stanje trenutno je stabilno i van je životne opasnosti”, rekao je „EuroBlicu” načelnik hirurgije u bolnici „Kasindo” Slavko Ždrale.

Vojin Savić ima više ubodnih rana, oštećena su mu pluća i jetra, a dovezen je sa obilnim krvarenjima i u stanju šoka.
Napad je je prijavila Radetova sestra Ratka Bandić, koja u prizemlju kuće ispred koje se dešavala drama ima trgovačku radnju. Policija je uhapsila Savića, ali juče nije imala saznanja o motivima napada. Prema informacijama „EuroBlica” Rade Savić već 20 godina leči se od jednog oblika šizofrenije. On bi, iako je policija ovaj slučaj okarakterisala kao pokušaj ubistva, umesto u pritvor mogao biti upućen na lečenje.

Blic online

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare