Njegovati saradnju Srpske i Srbije

0
Njegovati saradnju Srpske i Srbije

FOČA – Načelnik opštine Foča Radisav Mašić i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević saglasili su se da je neophodno njegovati saradnju i pozitivan trend specijalnih i paralelnih veza Republike Srpske i Srbije.

Mašić je primio danas u oproštajnu posjetu Vukićevića, koji uskoro završava svoj redovni mandat i zahvalio mu na dobroj saradnji.

Vukićević je istakao da je tokom četiri godine rado posjećivao opštinu Foča sa kojom je imao dobru saradnju, koja se najviše odnosila na obrazovanje, jer je Foča sjedište dva fakulteta, kao i na turizam.

„Foča ima velike turističke potencijale. Tara i Drina, kao i Nacionalni park `Sutjeska`, atraktivni su građanima Srbije“, rekao je Vukićević.

Mašić je izrazio zahvalnost ambasadoru Vukićeviću za dosadašnji njegov rad i lični angažman, uspješnu saradnju, i poželio mu puno uspjeha u budućem radu, profesionalnoj karijeri i privatnom životu.

„Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa ambasadorom, načinili smo dobre pomake u dijelu u kojem Srpska i Srbija imaju specijalne i paralelne veze. Znam da su brojni naši ljudi posredstvom Ambasade dobili pasoše i državljanstva Srbije i sve ono što smo uspostavili kao mostove između nas funkcionisaće i dalje veoma dobro“, rekao je Mašić.

Vukićević je danas posjetio i Univerzitetsku bolnicu Foča.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments