Nikola Galinac najbolji sportista u 2016. godini

0

ISTOČNO SARAJEVO – Član Tekvando kluba „Slavija“ Nikola Galinac najbolji je sportista u 2016. godini na području opštine Istočno Novo Sarajevo.
Priznanje najboljeg sportiste u 2016. godini Galincu je uručio načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić koji je tom prilikom istakao da će ova lokalna zajednica i tokom 2017. godine nastaviti da ulaže u sportiste i sportske kolektive koji ostvaruju dobre razultate.

„U naredne četiri godine ćemo se potruditi da izbor sportiste godine i sve ostale manifestacije posvećene sportu proširimo. Nova sportska dvorana u Istočnom Novom Sarajevu čiji je projekt u završnoj fazi je garant da će sportisti imati kvalitetniju infrastrukturu za treninge“, rekao je Ćosić.

Ćosić je dodao da je u prošloj godini opština Istočno Novo Sarajevo izdvojila više od 300.000 KM na sport, te da vjeruje da će u narednim godinama taj iznos i povećavati.

Galinac je izrazio zadovoljstvo osvojenim priznanjem, istakavši da će nastaviti sa vrijednim radom i treninzima kako bi u ovoj godini održao nivo odličnih rezultata iz 2016. godine.

Odbojkaški klub „Slavija“ proglašen je najboljim sportskim kolektivom u 2016. godini, dok je odbojkašica tog kluba Jelena Papaz osvojila drugo mjesto na ovogodišnjem izboru najboljih sportista u Istočnom Novo Sarajevu.

Stefanu Ćukoviću iz Atletskog kluba „Istočno Sarajevo“ je na ovogodišnjem izboru najboljih sportista pripalo treće mjesto.

Priznanje za najboljeg trenera u 2016. godini pripalo je Dejanu Vukadinu iz Karate kluba „Slavija“, dok je najuspješniji sportski radnik, prema ocjeni stručnog žirija, Ivan Stanković iz Kluba malog fudbala „Tango“.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare