Nezaposlenost – najveći problem

0

ZVORNIK – Predsjednik Odbora ratnih vojnih invalida Boračke organizacije opštine Zvornik Milan Manojlović izjavio je da je nezaposlenost gorući problem ove populacije.
Predstavnici Opštinske Boračke organizacije sastali su se danas, povodom 3. decembra – Međunarodnog dana lica sa invaliditetom, sa načelnikom opštine Zvornik Zoranom Stevanovićem.

“Stambeno zbrinjavanje je problem koji se koliko-toliko rješava, ali je nezaposlenost najveći problem, a ima i drugih problema koje treba rješavati. Želimo da pozovemo sve nadležne organe da više povedu računa o svim licima sa invaliditetom, a posebno o ratnim vojnim invalidima, s obzirom da smo, uz poginule borce, dali najveći udio u stvaranju Republike Srpske”, istakao je Manojlović.

Načelnik opštine Zoran Stevanović ocijenio je da opština ovoj populaciji uvijek izlazi u susret i pomaže u skladu sa mogućnostima, ali da uvijek treba pružiti i više pomoći.

Predstavnici Odbora ratnih vojnih invalida Boračke organizacije prije sastanka sa načelnikom Stevanovićem položili su vijence na Centrani spomenik podignut za 1.080 poginulih srpskih boraca.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments