Nevrijeme donijelo nove probleme

0

Vjetar i nevrijeme koje nas je zadesilo u nedjelju na ponedjeljak izazvalo je brojne probleme sa strujom u okolnim naseljima. Dijelovi Pala nekoliko sati ostali su bez struje, dok neka okolna naselja i sela još uvjek čekaju ekipe Elektrodistribucije Pale. U ulici Solunskih Dobrovoljaca, na Kalovitim brdima, vjetar je poobarao drveće, koje je padalo na telefonske i strujne kablove. Stubovi su padali po cesti, pa prevoz za djecu iz prve smjene u ponedjeljak iz naselja nije mogao stići na vrijeme. Na zabilježenim fotografijama možete vidjeti telefonske stubove i kablove po cesti, kao i improvizaciju koju su napravili mještani kako bi cesta mogla biti prohodna. Jedan strujni kabal takođe pravi problem i predstavlja opasnost za mještane i vozila većih dimenzija.

Prema riječim mještana, oni još uvjek čekaju nadležne da dođu i saniraju štetu. Ekipu Elektrodistribucije Pale smo sreli nešto niže u naselju, na otklanjanju kvarova u elektro mreži. Ne možemo im zamjeriti jer smo vidjeli da oni čine sve kako bi otklonili kvarove kojih je na području naše opštine zaista mnogo. U Romanijskoj ulici na Kalovitim brdima se vide ostaci omara koje su padale po putu i koje su mještani odmah uklonili. Opasnost predstavljaju i stubovi u blizini ceste, koji svakog trenutka mogu pasti. Našim sugrađanima preporučujemo da se obrate nadležnima i prijave kvarove i infrastrukturu koja je pretrpila oštećenja i predstavlja opasnost.

Fotografije:

DSCN0280.jpg DSCN0279.jpg DSCN0278~0.jpg DSCN0276.jpg DSCN0274.jpg DSCN0267.jpg DSCN0264.jpg DSCN0263~0.jpg DSCN0262.jpg DSCN0260.jpg

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare