Nevjerovatan party na terenima SC Koran

0

Turnir u odbojci na pijesku je ove godine privukao dosta pažnje. Nakon sportskog dijela, organizovane su sjajne “Zumba žurke”, koje su velikom brzinom osvojile mlade, a fotografije i video se velikom brzinom dijelile po internetu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/zumba-party-25-06-2012/] width=[103] height=[90] title=[Zumba party Pale 26.06.2012.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Tako je bilo i sinoć, na terenima Studentskog centra Koran. Nakon finala Turnira u odbojci na pijesku Pale 2012, održan je najveći i najenergičniji party do sada. U istom ritmu, sa animatorima Biljanom Pandurević i Bobanom Grujićem je plesalo preko 200 ljudi.

Odlična atmosfera sa sportskog dijela se prenijela na “stage”, pa su mladi preko socijalne mreže Facebook zakazivali okupljanje i podizali atmosferu. Odličan provod je dobar motiv da tražimo još, a dio atmosfere od sinoć osjetite u video klipu ispod!

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments