Nestao Predrag Kulina

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljen je nestanak Predraga Kuline /41/ i pozivaju se građani koji imaju bilo kakva saznanja o nestalom da obavijeste policiju.
Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopštio je da je 14. septembra u 8.20 časova M.K. policiji prijavila nestanak njenog sina Predraga Kuline.

Ona je navela da je njen sin nakon boravka sa prijateljima u vikendici u mjestu Klek, opština Istočno Novo Sarajevo, 12. septemba oko 5.00 časova krenuo na posao novim putem Istočno Sarajevo-Jahorina i da se od tada nije javljao, niti je došao na posao.

Poslednji put kada je viđen, Kulina je na sebi imao plavu duksericu sa kapuljačom, maslinasto-zelene kraće pantalone i crne patike.

Predrag Kulina visok je oko 175 centimetara, na lijevoj nadlaktici i lijevoj strani grudnog koša ima istetovirano latinično štampano slovo G.

Iz CJB pozivaju građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja ili primijete navedeno nestalo lice, o tome obavijeste Policijsku stanicu Istočno Novo Sarajevo na broj 057/340–003 ili najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare